Поділитись:

Швейній фабриці "Котон" можуть продовжити оренду на 10 років

Середа, 13 квітня 2016, 17:35
Швейній фабриці

Раніше швейна фабрика просила продовжити договір оренди на десять років, однак через занедбану територію їм продовжили тільки на два.

Керівництво фабрики просить переглянути рішення сесії, відповідно до якого їм надали дозвіл оренди лише на два роки. Про це йшлося 13 квітня під час засідання постійної комісії Луцької міськради з питань земельних відносин та земельного кадастру.

Депутатська комісія розглянула звернення ТзОВ "Котон" про внесення змін до рішення міськради "Про поновлення договору оренди землі ТзОВ "Котон" для обслуговування виробничих приміщень на бульварі Дружби народів, 4".

Раніше, на четвертій сесії міськради 25 лютого, депутати прийняли рішення поновити договір оренди для ТзОВ "Котон" не на десять років, як вони просили, а на два. Це було спричинено тим, що підприємство не доглядало за своєю територією і дуже її занедбало. Тоді начальник земельного управління Луцькради Сергій Шабал зазначив, що підприємця варто зобов'язати поприбирати орендовану територію.

Директор швейної фабрики "Котон" сказав, що вони навели лад на орендованій ділянці і навіть, для підтвердження своїх слів, приніс фотографії, на яких були зображені прибрані території.

Депутат Луцькради Євген Ткачук запропонував директору "Котона" разом з працівниками фабрики долучитись до загальноміської толоки, яка відбудеться 16 квітня в парку Дубовий гай (район ДПЗ). Також комісія вирішила рекомендувати депутатам на черговій сесії Луцькради підтримати проект рішення і продовжити оренду на 10 років.

Читайте також ПІДПРИЄМСТВУ "КОТОН" ЧЕРЕЗ НЕОХАЙНІСТЬ ПРОДОВЖИЛИ ОРЕНДУ ЗЕМЛІ В ЛУЦЬКУ ЛИШЕ НА ДВА РОКИ

Надрукувати
мітки:
коментарів