Поділитись:

Все не так: волонтери про чоловіка, якого звинуватили в знущанні з пса

Неділя, 18 листопада 2018, 21:25
Все не так: волонтери про чоловіка, якого звинуватили в знущанні з пса

Кілька днів тому у медіа з’явилася інформація про чоловіка, який буцімто знущається з собаки: виганяє на балкон, не вигулює тощо.

Лучанка Анна Хабарова спільно з Наталією Усавчовою відвідали місце проживання собаки, якого кличуть Боцманом. Про враження Анна описана на своїй сторінці.

«Поки власника не було, ми спілкувались із сусідами, які проживають в тому будинку, так ось вони повідомили про те, що власник собаки, не знущається над нею, він її любить. Ця людина, яку всі так хочуть вбити, доглядала за хворою матір'ю, яка 36 років була прикована до інвалідного візка, рік назад вона померла. Після смерті матері, чоловік, аби заповнити душевну пустоту, підібрав на вулиці маленьке цуценя, яке ось уже як рік живе у нього. Чому собака на балконі, і власник собаки, і сусіди підтвердили, що він її зранку вигулює, і коли йде з дому залишає на балконі, часом він залишає ключі від квартири, і сусіди допомагають з вигулом собаки та харчуванням», - йдеться у дописі.

Вони зазначають, що не знайшли мешканців, які б підтвердили, що пес постійно гавкає.
«Сусіди також повідомили і про те, що останнім часом тій людині погрожують фізичною розправою і вже були навіть такі спроби. Та людина зі сльозами на очах сказала, що він собаку не віддасть і не продасть!», - зазначають користувачки.

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
16 квітня 2024
06 квітня 2024
27 березня 2024
25 березня 2024
07 березня 2024
06 березня 2024
04 березня 2024
03 березня 2024
02 березня 2024