Поділитись:

У Луцьку обмежать розважальні заходи і призупинять рух

Понеділок, 19 листопада 2018, 16:37

У Луцьку відзначатимуть День пам'яті жертв голодоморів в Україні.

Відповідно до розпорядження в.о. міського голови Григорія Пустовіта. 

24 листопада о 15:00 відбудеться скорботна хода від Театрального майдану до Замкової площі, о15:30 – панахида за померлими від голодоморів 1932-33 років. А о 16:00 – громадська акція «Запали свічку!»

У межах відзначення Дня пам'яті жертв голодоморів в Україні організують покладання квітів до пам’ятного знака Християнському милосердю волинян на території Хресто-Воздвиженської церкви та пам’ятника жертвам політичних репресій на Замковій площі. На приміщеннях установ та організацій міста вивісять Державний прапор України зі скорботною стрічкою, а підприємцям радять утриматись від проведення розважальних заходів.

На ринках міста, у закладах ресторанного господарства та на території історико-культурного заповідника «Старий Луцьк» заборонять звучання розважальних мелодій. Так само просять утриматися від музичного супроводу у пасажирському транспорті. 

Також організують зупинення руху транспорту на майдані Братський міст під час проведення скорботної ходи, обмежать заїзд автотранспорту на Замкову площу, зупинять рух транспорту на вулицях Данила Галицького, Братковського. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Громадська хода і молитви: як у Луцьку відзначатимуть День Гідності і Свободи

Надрукувати
мітки:
коментарів