Поділитись:

Лоукостер Wizz Air відновлює роботу в Україні

Середа, 21 листопада 2018, 21:04

Лоу-кост Wizz Air планує відновлювати роботу української авіакомпанії "Візз Ейр Україна".

Про це йшлося під час зустрічі керівництва авіакомпанії із презизентом України Петром Порошенком, – повідомляє РБК-Україна.

У середу, 21 листопада, генеральний директор Wizz Air Джозеф Вараді зустрівся із Порошенком. 

"Учасники зустрічі обговорили законодавчі, регуляторні та економічні умови, необхідні для досягнення фінальних домовленостей у рамках довгострокової бізнес пропозиції. Відновлення діяльності "Візз Ейр Україна" сприяло б розвитку української авіаційної галузі", – повідомили у прес-службі.

Для збільшення українського  авіапарку до 20 нових літаків Airbus A320 та Airbus A321 компанія інвестує 2,5 млрд доларів. Ці літаки будуть поставлені на бази авіакомпанії у Києві та інших регіонах України.

"У результаті, запланований обсяг перевезених пасажирів складатиме 6 млн на рік до 2025 року", – зазначили в авіакомпанії.

Нагадаємо: авіакомпанія Wizz Air з 20 квітня 2015 року закрила свою дочірню компанію в Україні "Візз Ейр Україна", яка виконувала 16 рейсів. Тоді у компанії причиною такого кроку назвали нестабільність на території східної України, девальвацію, нестабільність гривні та вплив контролю обміну валюти. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До кінця року Wizz Air запускає три нових рейси з України

Надрукувати
мітки:
коментарів