Поділитись:

У "Промені" покажуть передноворічну виставу для дітей*

Середа, 21 листопада 2018, 18:45
У

28 грудня у "Промені" відбудеться передноворічна вистава для діток «Щенята рятують новий рік».

Всі ми, навіть дорослі, чекаємо на Новий рік – час, коли казковий настрій входить в наш будинок і дарує незабутні пригоди. Що вже говорити про найменших? Адже вони по-справжньому вірять у передноворічні дива і новорічну казку.

Подарувати таку казку своїй дитині – простіше простого. А якщо головними героями будуть улюблені персонажі – Щенячий патруль – радості дітей не буде меж.

Зовсім не секрет, що відважні щенята-рятувальники із щенячого патрулю завжди і будь-кому готові прийти на допомогу. Серед врятованих ними кого тільки не було! Але, як і інші малюки, щенята дуже чекають Нового року і готуються його святкувати: прикрашають свої будинки в Бухті Пригод. Напевно, за декілька днів до свята нікого не доведеться рятувати – можна відмінно повеселитися і не думати про роботу.

Але не все так просто: на допомогу кличе не хто-небудь, а сам Новий рік. Що з ним сталося? Чому він не може вчасно початися? І як веселі щенята рятуватимуть свято? Про все це ви дізнаєтеся, відвідавши виставу для дітей «Щенячий патруль рятує Новий рік».

Яскравий, галасливий, барвистий і дуже веселий спектакль – саме те, що потрібно малюкам.

Подаруйте дітям незабутнє новорічне свято! Казка зовсім близько!

Тривалість: 50-55 хвилин.

Вік: 2-10 років.

Квитки можна придбати за посиланням.

 

Надрукувати
мітки:
коментарів