Поділитись:

Підсумки виконкому: облік пасажирів та години роботи для «Кораблика»

Середа, 21 листопада 2018, 19:30
Підсумки виконкому: облік пасажирів та години роботи для «Кораблика»

На черговому засіданні луцького міськвиконкому розглянули понад 50 питань порядку денного.

Загалом питання стосувались різних сфер життя міста: від підприємництва до вічних тем транспорту та пасажирів.

***

Оскільки проекти Програми розвитку інформаційної системи містобудівного кадастру на території міста Луцька на 2019-2020 роки та програми підтримки малого і середнього підприємництва у місті Луцьку на 2019-2021 роки носили зміни технічного плану, то їх проголосували без зайвих запитань.

Проте члени виконкому захотіли почути більш детальніше про програму впорядкування малих архітектурних форм. 

Начальник департаменту муніципальної варти Юлія Сиротинська зазначила, що проект регулює формат демонтажів у 2019 році, що стосуватиметься наведення порядку в Луцьку.  Буде демонтаж сараїв, гаражів парканів, кіосків, які стоять без дозволів. Відтак на це треба виділити фінансування з міської казни.

***

Директор КП "Ласка" Наталія Рудь  розповіла про проект програми регулювання чисельності тварин гуманним методом. Мета програми - створення безпечних і комфортних умов та покращення санітарно-епідеміологічного стану в місті.

Програмою пропонується такий метод: відлов, вакцинація, стерилізація і відпуск на волю  тварин.

***

Від перевізників надійшли звернення щодо зміни тарифу в транспорті. Тому, відповідно, проведуть обстеження пасажиропотоку на автобусах та маршрутах міста Луцьк. Обстеження будуть відбуватись на таких маршрутах: 1, 2 ,10 12, 17, 22, і 22 а.

Начальник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов також розповів про оператора електронних систем у місті Луцьку.

За його словами раніше передбачалось проведення конкурсу в три етапи. На першому буде запрошено всю громадськість та ЗМІ, після того  дається 15 днів на вивчення матеріалів, та потім проводиться в відкритому режимі наступне засідання. На цьому засіданні доводиться аналітична інформація про допуск претендентів. Наступний етап – тестування обладнання кожного з претендентів. І останній етап, де будуть визначати переможця - він буде в закритому режимі.

***

Виконком підтримав коригування тарифів на послуги, що надаються ТзОВ «ВАРМ СЕРВІС» та на теплову енергію, що реалізовується Волинським академічним обласним українським музично-драматичним театром імені Т.Г.Шевченка. Як пояснив заступник начальника департаменту економічної політики Костянтин Патрикеєв необхідність у коригуванні постала через  зростання тарифів на газ, електроенергію та воду на технологічні потреби.

***

Члени виконкому погодили проект рішення яким передбачалось звільнення  від сплати за утримання будинку та прибудинкових територій учасників АТО.

***

Член Виконкому Михайло Щур поцікавився у очільника відділу реєстру житлового фонду Генадія Козюти, чи перевіряють вони документи посадових осіб органів місцевого самоврядування, які є у списках квартирного обліку, на що йому відповіли, що так, перевіряють.

Відтак підтримавши рішення "Про надання житла", виконкомівці  погодили виключення з числа службового житла однокімнатну квартиру в якій з 2008 року проживає Мкртичев Володимир Рубенович. З квартирного обліку Мкртичева В.Р., на якому він перебуває з 16.03.2017, зняти (термін проходження військової служби Мкртичева В.Р. складає 26 років).

Також  проектом рішення передбачалось надання статусу гуртожитку виконавчого комітету міської ради двокімнатній квартирі(житлова площа 27,1 кв.м, загальна – 38,6 кв.м, комунальні вигоди відсутні) та виділити її Осіюку Миколі Петровичу.

Враховуючи заяву Осіюка погодили дозвіл йому провести ремонт наданого житла відповідно до санітарно-технічних вимог за власний рахунок с. 

 Враховуючи рішення загальних зборів ОСББ “Вікторія-Луцьк-3” надали Велік Валентині Петрівні в безстрокове користування приміщення кухні.

***

Розмістити кіоски дозволили підприємцю  Володимиру Варшаві на Володимирській, 28 а, МП «Донік» на вулиці Гнідавській, 52 а.

***

Також дозволили працювати «Кафе де Вино», що знаходиться на вулиці Івана Франка, на рік до 23:00.

Член виконкому Ігор Муковоз виступив проти цілодобового режиму роботи торгового павільйону «Бруклін», що знаходиться на проспекті Президента Грушевського. Адже цей магазин знаходиться недалеко від дискотеки, і всі лучани, які відпочивали в клубі знають «що туди можна піти і купити». Врешті цілодобовий режим роботи не погодили.

Кафе «Оболонь» («Кораблик» - К.) погодили режим роботи до 03:00.

Магазину «7-23», що на проспекті Волі, 42 погодили цілодобовий режим роботи, а такому ж магазину по вулиці Лесі Українки, 67 дозволили працювати до 23:00, оскільки він знаходиться в житловому будинку.

***

За одну гривню орендуватиме приміщення площею 162,1 кв. м., що на вул. Богдана Хмельницького, 21, з департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради; департамент культури площу 27,3 кв. м., що на вул. Богдана Хмельницького, 40 а; Луцька музична школа № 3 приміщення  площею 16,3 кв. м., що на вул. Корольова, 10: департамент культури Луцькради за площу 72,4 кв. м., що на вул. Богдана Хмельницького, 1; Свято-Дмитрівська релігійна громада Української автокефальної православної церкви приміщення площею 315,0 кв. м. та 66,3 кв. м., що на вул. Гетьмана Мазепи, 38.

474 гривні в місяць платитиме за оренду приміщення площею 11,2 кв. м., що на пр-ті Соборності, 13 а, Ніна Кузняк.

За розміщення банкомату на площі 2,0 кв. м., що на вул. Степана Бандери, 6, «Приватбанк» платитиме в місяць 824 гривні й 447 гривень за аналогічну плащу під банкомат на бульварі Дружби Народів, 7.

Волинська регіональна федерація рукопашного бою “РУБІЖ” платитиме в місяць 1494 гривні за оренду нежитлового приміщення загальною площею 147,9 кв. м., що на вул. Ковельській, 2.

Підприємець Надія Потійчук платитиме 533 гривні в місяць за оренду приміщення за оренду нежитлового приміщення загальною площею 13,2 кв. м., що на пр-ті Молоді, 19.

Підприємець Костянтин Євтушок платитиме в місяць 274 гривні за оренду приміщення площею 8,4 кв. м., що на пр-ті Соборності, 44 а.

Читайте також: Підсумки виконкому: боржниця на мільйон та обіцянки-цяцянки перевізників

Надрукувати
мітки:
коментарів