Поділитись:

У Луцьку стали менше купувати алкоголю

Четвер, 22 листопада 2018, 11:01
У Луцьку стали менше купувати алкоголю

Недобір в бюджеті по акцизному податку станом на 1 листопада становить 1,5 мільйона гривень. Перевиконання бюджету Луцька по загальному фонду за 9 місяців – 104,6 %.

Про це сказала начальник управління бюджету та фінансів Лілія Єлова 22 листопада під час засідання комісії з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови 

Тенденція продовжується, й на цей час місто виконує бюджет майже за всіма показниками. Щоправда, з джерел наповнення бюджету – це акцизний податок. Тут недобір 1 мільйон 300 тисяч гривень. Станом на 1 листопада – 1,5 мільйона гривень.

«Обсяги реалізації алкоголю зменшуються. З однієї сторони це позитивно, що люди наші менше вживають. Однак в мене є підозри, що не все обкладається акцизним податком. Скажімо так, що це мої особисті думки, бо інформації від відповідних органів про це немає. Навіть якщо зменшується кількість алкоголю, який вживається, то у зв’язку з ростом цін акциз не повинен зменшиться», – сказала Лілія Єлова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Понад тисячу пляшок і 26 ящиків цигарок: на Волині "накрили" контрабандний склад

Надрукувати
мітки:
коментарів