Поділитись:

Гнідавський цукровий завод невдовзі презентує короткометражний фільм

Четвер, 22 листопада 2018, 16:35
Гнідавський цукровий завод невдовзі презентує короткометражний фільм

Цього року Гнідавський цукровий завод перетнув 60-річну позначку. Це одне з найпотужніших підприємств Волині, яке славиться історією та працьовитими людьми.

Про це повідомили на офіційному сайті заводу.

Ось уже кілька років на чолі згуртованого колективу Гнідавського цукрового заводу стоїть незмінний керівник – Ростислав Новосад, який пройшов життєвий шлях від простого заробітчанина до директора заводу.

 «Коли я прийшов на підприємство тринадцять років тому і якось порахував кількість тих, хто прямо чи опосередковано причетний до його діяльності, хто отримував свій дохід у вигляді грошей чи цукру за давальницькою схемою і т. п. Як ви думаєте, яка цифра вийшла? Сто тисяч. Це не просто тисяча робітників, це ще й мільйонні сплати до бюджетів різних рівнів, це мільйони заробітної плати лучан, плюс давальницькі договори.

У нас було 25 тисяч договорів із людьми, тобто фізичними особами. Якщо взяти середню сім’ю, то цю цифру треба помножити ще як мінімум на три й матимемо 75 тисяч людей. Плюс 150 господарств, в структурі яких цукровий буряк займав 50—60 відсотків, а відповідно по 200—300 чоловік працюючих. Плюс заготівельники — і разом виходить понад сто тисяч людей, які отримували або гроші, або цукор», – запевнив керівник.

Тож вже незабаром на офіційному сайті Гнідавського цукрового заводу буде презентований короткометражний фільм про найбільший завод із виробництва цукру від бурякопункту до пакування цукру. Захоплюючі кадри із аерозйомки та самого підприємства. 

«Це варто побачити», - запевнили на заводі.

Гнідавський цукровий завод невдовзі презентує короткометражний фільм

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Гнідавський цукровий завод планує закрити фільтраційні поля

Надрукувати
мітки:
коментарів