Поділитись:

У WEST AUTO HUB прокоментували обшуки на комплексі під Луцьком

Четвер, 22 листопада 2018, 16:48

У ЗМІ в четвер, 22 листопада, стало відомо про обшуки у комплексі WEST AUTO HUB, що знаходиться у селі Струмівка що неподаік Луцька. За їх інформацією, обшуки проводила Генеральна прокуратура.

Керівник напрямку регіонально розвитку WEST AUTO HUB Олександр Бригадир прокоментував «Конкуренту» події, які трапилися на території комплексу.

«WEST AUTO HUB – це торгова марка, комплекс, на території якого перебувають і державні підприємства також. І ось ці рейди блокують роботу абсолютно всіх підприємств, які знаходяться там, у тому числі і державних», - зауважив керівник регіонального розвитку.

Також додав, що не знає, що стало причиною таких обшуків.

«Про деталі мене ніхто не повідомляє, і про мотиви також, і чи можна це пов’язати з тенденцією того, що перед виборами у нас збільшуються рейдерські атаки, та й після виборів яка з того користь», - прокоментував Олександр Бригадир.

Та зауважив, що такі дії перешкоджали нормальному функціонуванню установ.

«Я бачу цю ситуацію таким чином, що до обіду була заблокована робота державної служби Сервісного центру МВС. У той же час люди, які хотіли розмитнитися, не змогли цього зробити, і які хотіли поставити автомобілі на облік – також не могли цього зробити, люди, які хотіли сертифікацію провести – також ця вся робота була заблокована. На території розміщено ряд підприємств. Які мотиви, в яких підприємствах мали проводитися обшуки і взагалі їхні законні підстави для мене не відомі. Тому я бачу тільки негативні наслідки для кінцевого споживача», – підсумував керівник напрямку регіонально розвитку WEST AUTO HUB.

«Конкурент» кілька разів спробував зв’язатися із відділом зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України, однак там не підняли слухавку.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Як вберегти квартири від злодіїв: поради волинянам

Надрукувати
мітки:
коментарів
17 січня 2024
22 листопада 2023
18 жовтня 2023
15 вересня 2023
12:52
05 вересня 2023
22 серпня 2023
18:00
10 серпня 2023
01 серпня 2023