Поділитись:

Відбулася виставка ляльок-мотанок, створених особливими майстрами (фото)

Четвер, 22 листопада 2018, 23:36

У Волинській обласній бібліотеці для юнацтва відбулися листопадові вечорниці для вихованців ГО «Центр реабілітації осіб з інвалідністю «Джерело життя».

Про це повідомляє ВолиньOnline.

На вечорницях усі жартували, розгадували загадки, слухали легенди про осінь і головне – долучились до марафону майстерок, що тривають у книгозбірні.

«Сьогодні ми презентували батькам та друзям виставку ляльок-мотанок, які молоді люди з «Джерела життя» виготовляли на заняттях впродовж кількох місяців. Також ми приєднались до марафону майстерок для благодійної організації «Творчість заради життя». Змотані вихованцями ниткові ляльки-мартинички віддадуть на ярмарок проекту і їх можна буде придбати всім охочим 10 грудня», – розповіла ініціатор заходу майстриня Валентина Міщук.

«Ми одна громада, одна велика сім’я. Приємно, що до наших майстерок вже долучились учні різних шкіл області, вчителі – слухачі курсів ВІППО, сьогодні – молодь з «Джерела життя». Отож всіх охочих запрошуємо до нас в бібліотеку, що на проспекті Волі, 2», – ділиться радістю організатор марафону майстерок, головний бібліотекар Оксана Коба 

Як розповіли організатори події, майстерки благодійності проводитимуть ще два тижні, а виставка ляльок-мотанок «Українська традиційна лялька ХХІ» вихованців «Джерела життя» триватиме до кінця року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Освіта в тренді: Луцький ліцей № 3

Надрукувати
мітки:
коментарів