Поділитись:

Розповіли скільки грошей потрібно на оздоровлення особливих дітей

П'ятниця, 23 листопада 2018, 05:26
Розповіли скільки грошей потрібно на оздоровлення особливих дітей

Під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови 22 листопада сказали, що на оздоровлення діток учасників військових дій, дітей з інвалідністю, затримками в розвитку наступного року потрібно 600 тисяч гривень, – розповідає інформаційне агентство Волинські Новини.

Керівниця управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан відзначила, що ці кошти треба передбачити на дофінансування Програми надання інтегрованих соціальних послуг з питань сім’ї, дітей та молоді, попередження насильства в сім’ї та протидії торгівлі людьми на 2018–2020 роки.

Ліна Галан розповіла, що багато громадських організацій, які об’єднують батьків дітей із інвалідністю, виступають із проханнями посприяти в організації оздоровленню їхніх діток. Так, цьогоріч вдалося влаштувати поїздки для дітей із батьками на море.

Аби оздоровити всіх діток із громадських організацій наступного року, необхідно передбачити з міського бюджету 500 тисяч гривень.

Окрім того, цього року вдалося оздоровити 20 дітей військовослужбовців у Литві. Литовська сторона й у 2019 році хоче прийняти в себе їх, вона бере на себе всі витрати на перебуванню. Однак потрібно забезпечити доїзд дітей, на що необхідно ще 100 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині запрацював перший театр тіней при бібліотеці (ФОТО)

Надрукувати
мітки:
коментарів