Поділитись:

Скажена бабка прокляла храм Московського патріархату у Луцьку

Неділя, 25 листопада 2018, 07:40

«Що вона робить? Це, бля**, яйця чи що?» – говорив мій друг з Варшави, помітивши, як дивна бабця з цілим оберемком пакетів в руках, займалася дивною справою біля храму Всіх Святих землі Волинської.

«Та ну», – відповів я, проте запропонував зупинитися та поспостерігати.

Бабця рилася в пакетах, щось бурмочучи собі під ніс декілька секунд, дістала звідти яйця та якимись навіженими кроками рванула до паркану, яким оточений храм.

«Проклинаю», - промовила вона та кинула яйце у бік храму. «Проклинаю! Проклинаю», – сказала вона ще декілька разів та хутко повернулася до своїх пакетів.

«Давай-но звалювати звідси», – запропонував мій друг, коли вона стрімко вирушила у наш бік, люто розмахуючи пальцем та крутячи головою, ніби прокляла саму себе.

Коментувати свої дії, немолода жінка навідріз відмовилася, сказавши щось на кшталт:

«Геть, проклинаю, ааа!».

У підсумку, ми тихенько накивали п’ятами.

До слова, храм Всіх Святих землі Волинської відноситься до так званого Московського патріархату. Тому, можна припустити, що вона кляла церкву з чисто патріотичної точки зору.

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій.Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Фріки Варшавського ринку у Луцьку"

Надрукувати
мітки:
коментарів