Поділитись:

Україну замете снігом: наступного тижня очікується потужний сніговий циклон

Субота, 24 листопада 2018, 05:35

В Україні внаслідок прогнозованих снігопадів 26-27 листопада очікується погіршення умов на дорогах до рівня загрози "жовтий". Ускладнення ситуації у зв'язку зі снігом очікується на дорогах 15 областей.

Про це повідомляє прес-служба "Укравтодору", передає УНІАН

Зокрема, в ці дні очікується ускладнення погодних умов – сніг та мокрий сніг, місцями сильний сніг. Приріст снігового покриву в окремих районах буде становити 8-15 см. На дорогах також прогнозують ожеледицю, в окремих районах налипання мокрого снігу та ожеледь. А 27 листопада в південних і центральних областях очікуються пориви вітру 15-20 м/с.

"Погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на автомобільних дорогах вищевказаних областей (2 рівень загрози – "жовтий")", – відзначили в "Укравтодорі".

Отже, другий за складністю рівень загрози передбачається на дорогах 15 областей – Львівської, Івано-Франківської, Чернівецької, Вінницької, Черкаської, Кіровоградської, Полтавської, Дніпропетровської, Харківської, на півдні Тернопільської, Хмельницької, на півночі Одеської, Миколаївської, Донецької і Луганської областей. 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: #Сім_сорок. Штраф за неготовність до снігу

Надрукувати
мітки:
коментарів