Поділитись:

Повідомили, як вирішуватимуть долю МОЗ

Четвер, 14 квітня 2016, 15:55
Повідомили, як вирішуватимуть долю  МОЗ

Кабінет Міністрів призначить в.о. міністра охорони здоров'я, поки Верховна Рада не призначила власне міністра.

Про це заявив у четвер в кулуарах Верховної Ради голова фракції БПП Юрій Луценко, пише Українська правда.

"У нас був дуже добрий кандидат на міністра охорони здоров'я – пан Усенко, він очолює інститут Шалімова. У день, коли ми запропонували йому цю посаду, він робив першу в Україні операцію з пересадки легенів, він має наукові звання тощо – це дуже достойна людина", розповів Луценко.

"Він поставив нам умови, що у вихідні дні буде працювати як хірург-практик, щоб після повернення він зміг залишитися у своєму улюбленому інституті. На жаль, він передзвонив, що відмовляється – зважив за і проти і вирішив залишитися на своєму робочому місці", - зазначив депутат.

"І похапцем ми не змогли вирішити це питання. Призначати будь-кого в останню ніч для такого міністерства – це безвідповідально", - наголосив Луценко.

"Пана Квіташвілі разом з усіма попередніми членами Кабінету Міністрів зняли, Кабмін вирішить, хто буде виконувати обов'язки міністра охорони здоров'я, а коаліція зможе прийняти рішення під цього міністра", - зазначив він.

За словами джерел УП у фракції "Народний фронт", в.о. міністра охорони здоров'я планують призначити заступника Квіташвілі Олександру Павленко.

Як відомо, 13 квітня коаліція погодила список, а у четвер Верховна Рада затвердила склад нового уряду окрім міністра охорони здоров'я.

Надрукувати
мітки:
коментарів