Поділитись:

Патрульна поліція Луцька програла у суді екс-поліцейському

Четвер, 14 квітня 2016, 16:18
Патрульна поліція Луцька програла у суді екс-поліцейському

Колишній заступник начальника управління захисту економіки ДЗЕ у Рівненській області Олександр Волошин виграв суд у патрульної поліції Луцька.

Про це повідомляє Волинське агентство розслідувань.

Нагадаємо, інцидент трапився в ніч з 21 на 22 лютого. Волошин з групою чоловіків відпочивав у центрі міста. Поліцейські затримали одного з них. Коли Волошин почав поводити себе провокативно, поліція та активісти "Самооборони" привезли його в міськвідділ. Там він відмовився від будь-якого спілкування з правоохоронцями. Крім того, погрожував поліції та активістам. Згодом його відпустили. Цікаво, що Волошин в той час мав проходити атестацію, однак пішов на лікарняний.

Днями розгляд справи, в якій Волошина звинувачували в хуліганстві, завершив суд першої інстанції. Луцький міськрайонний суд, а саме суддя Андрій Сівчук вирішив, що той не вчиняв хуліганських дій.

"На суді не почув жодного свідка, який заявляв про порушення з боку Волошина, відео до уваги не взяв та ще й подав до прокуратури на патрульну поліцейську Мар'яну Олексюк за те, що вона, мовляв, підробила підпис свідка", – написала журналістка Марія Доманська.

"Ось як робиться контрреволюція і злив реформи. А всяка диванна сотня буде казати нам, що мітинг сьогоднішній в нас був популістичний, і посилали нас на роботу. Ось відео з паном Волошиним, який був пасажиром, але їхав на авто із п'яним водієм. Якого фактично як правоохоронець мав затримати за порушення ст. 130 КУпАП, а в результаті сам влетів. Тільки одні ловлять, а інші відпускають", – додала вона.

Надрукувати
мітки:
коментарів