Поділитись:

На хвилі: 5 треків від співзасновника Lutsk Stand Up Team (слухати)

Неділя, 25 листопада 2018, 12:00
На хвилі: 5 треків від співзасновника Lutsk Stand Up Team (слухати)

Жарти, приколи та позитив для співзасновника Lutsk Stand Up Team Артема Лимана далеко не чужі слова, адже гуморист підкорив вже не одну «несміяну». Нині комік продовжує поширювати стендап-культуру не лише у Луцьку, а й по всій Україні.

Про свої жарти Артем у інтерв’ю «Конкуренту» розповідав, що це завжди якісь життєві ситуації.

«Тільки потрібно їх подати так, щоб слухачу було це доступно, щоб він разом із тобою переживав цей момент. І коли слухач розуміє, що сам опинявся у схожій ситуації, вона була комічна, від цього насправді кайфуєш. Якщо людина цього ніколи не бачила, не чула та не розуміє, це ніколи не буде смішно», – розповідав Артем.

На хвилі: 5 треків від співзасновника Lutsk Stand Up Team (слухати)

Тож побути «на хвилі» «Конкурент» цього тижня пропонує саме із луцьким гумористом.

Hardkiss – Коханці

Ця композиція для мене як візитка альбому. В новому альбомі лірика стала інтимнішою, звучання треків більш електронним, а більша частина матеріалу – українськомовні композиції. Серед нових пісень кожен знайде історію про себе і для себе.

Фіолет – Вона моя

Соромно зізнатися, але ще ні разу,вживу не був на концертах луцького гурту. Пісня ще 2016 року, але мені любиться й до сьогодні. Приємно, що у Луцьку є гурт, який якісно реалізовує продукт українською мовою.

Laud – Вигадав

Ще один український виконавець. Попри юний вік, уже був на відборі на Євробачення. В доробку співака не дуже багато пісень, але, думаю, усе попереду. І пісня "Вигадав" тому підтвердження.

Скрябін – Мам

Прихильником творчості Андрія Кузьменка я став лише після його смерті. Дивуюсь й до тепер, як міг не вслухатись у його тексти. Пісня "Мам" одна з найулюбленіших. Про вічну любов матері до сина. До речі,хто не слухав аудіо книги Андрія,раджу уже зайти в інтернеті і скачати.

Без Обмежень – Тону

Це класична історія про кохання, про взаємовідносини між чоловіком та жінкою — насправді вічна тема, яка завжди була, є і буде актуальною. Здавалося, багато пісень з такою тематикою, але чомусь ця мені подобається найбільше. Бував і на їхніх концертах,вживу виконання треку їх фронтменом дуже і дуже щире.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: На хвилі: 5 треків від відомої луцької правозахисниці

Надрукувати
мітки:
коментарів