Поділитись:

«У прем'єр-лізі боролися за першку шістку», – Хавбек «Волині»

Понеділок, 26 листопада 2018, 04:21
«У прем'єр-лізі боролися за першку шістку», – Хавбек «Волині»

Гравець «Волині» Денис Кожанов вважає, що на сьогодні в луцької команди сильний склад, який міг би грати в УПЛ.

За словами Кожанова, йому подобається грати під началом колишнього одноклубника Андрія Тлумака.

Про це пише Волинська правда.

«Мені дуже комфортно. Тлумак із самісінького початку хотів мене бачити в цій команді. Жодних проблем немає. Він – молодий та амбіційний тренер, який ставить конкретні цілі перед собою і командою. У роздягальні Тлумак дуже спокійний і врівноважений. Старається не кричати, а підказувати грамотно. Ну а на полі, звичайно, може і прикрикнути – емоції», – сказав футболіст.

Крім цього він охарактеризував своїх партнерів по команді. Так, Младена Бартуловіча Кожанов назвав досвідченим гравцем, який багато років провів на футбольному полі: «Прийшов, забив гол, роздав гольові передач».

Окремо півзахисник відзначив іранського хавбека Сіаваша Хагназарі: «Дуже хороший футболіст – технічний, нестандартний. Я також спершу думав, що іранець виділятиметься якимись своїми оригінальними поглядами чи традиціями, але він такий же, як ми – абсолютно нормальний»

Зважаючи на те, що у складі «Волині» є такі досвідчені виконавці як  Сергій Сімінін, Міха Горопевшек, Віталій Неділько, Євген Неплях, Олег Герасимюк, Младен Бартуловіч, Кожанов впевнений, що у цього складу не було б жодних проблем у Прем’єр лізі.

«Думаю, ми боролися б за першу шістку», – сказав Кожанов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вболівай у MULTIPLEX - Ліга Чемпіонів: Хоффенхайм-Шахтар

Надрукувати
мітки:
коментарів