Поділитись:

Блокування "Ягодина": мітингувальники сказали, кого пропускатимуть

Понеділок, 26 листопада 2018, 08:33
Блокування «Ягодина»: мітингувальники сказали, кого пропускатимуть

Протестувальники, які перекрили рух міжнародним пунктом пропуску «Ягодин», пропускатимуть лише автомобілі швидкої допомоги, поліції, рятувальників, а також автобуси, в яких є діти.

На місці проведення акції протестувальники розбили намет, палять вогнища. Про це повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини. 

Рух пунктом пропуску заблокований. Зі слів протестувальників, пропускатимуть лише автомобілі екстрених служб та автобуси з дітьми. Іншим транспортним засобам рух буде перекритий. Акція протесту безстрокова.

Нагадаємо: 25 листопада з 00:00 у дію вступили нові правила розмитнення авто на єврономерах. Згідно з ними, громадяни-резиденти мають право переміщувати транспортний засіб, що зареєстрований за межами України, в режимі транзиту за умови сплати грошової застави в розмірі митних платежів, що підлягають сплаті при ввезенні таких автомобілів на митну територію України з метою вільного обігу або сплатити митні платежі. Через це десятки українців не можуть повернутись з Польщі в Україну. 

Надрукувати
мітки:
коментарів