Поділитись:

Об'єднання Бойка-Рабіновича не буде голосувати за воєнний стан

Понеділок, 26 листопада 2018, 13:11
Об'єднання Бойка-Рабіновича не буде голосувати за воєнний стан

Міжфракційне депутатське об'єднання "Опозиційна платформа – За життя" не збирається голосувати за введення в Україні воєнного стану через агресію Росії в Керченській протоці.

Про це в ефірі заявив співголова об'єднання Юрій Бойко, – пише Українська правда. 

"Я не бачу для себе – і я впевнений, що мої колеги мене підтримають, – підтримки цього рішення по введенню військового стану, тому що він нічого не дасть для вирішення питання деескалації конфлікту", – сказав нардеп.

"Ми для себе голосування позитивного не бачимо", – додав він.

Бойко повідомив, що воєнний стан передбачає обмеження конституційних прав всіх громадян, засобів масової інформації та введення "найжорстокішої цензури".

"Я вважаю, що введення військового стану нічого не вирішить, тому що він не поверне людей, не створить деескалацію в Азовському морі. Прийти до миру там можна лише шляхом прямих переговорів між нами і Російською Федерацією", – заявляє депутат.

Він наголосив, що такі переговори мають відбутися в Європі і посередником в них повинні стати структури Європейського Союзу.

Бойко вважає, що наміри влади запровадити в Україні воєнний стан переслідують лише одну мету – "зірвати" вибори президента.

"Тому що чинний президент країни розуміє, що рейтинг не дозволяє перемогти, і таким чином він намагається відтермінувати президентські вибори", – пояснює політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинські нардепи розповіли, чи підтримають введення воєнного стану

Надрукувати
мітки:
коментарів
05 лютого 2024
08 листопада 2023
27 жовтня 2023
08 жовтня 2023
11 вересня 2023
27 липня 2023
13:51
26 липня 2023