Поділитись:

Недоречно говорити про місцеві проблеми та успіхи, коли стоять проблеми державного масштабу, – Андрій Покровський (відео)

Вівторок, 27 листопада 2018, 16:53

Депутат Луцької міської ради Андрій Покровський переніс трансляцію свого звіту через ситуацію в Україні.

Про це депутат повідомив на сторінці своєї приймальні в мережі Facebook.

Текст звернення подаємо без змін:

«Шановні лучани, впродовж останнього тижня я анонсував свій депутатський звіт в прямому ефірі «12 каналу» та запрошував Вас ставити свої запитання. Але ситуація в державі в останні дні суттєво змінилася. Російські військові обстріляли наші кораблі у Керченській протоці, захопили їх і взяли в полон наших моряків. З огляду на це Президент України ініціював введення воєнного стану в 10-ти областях України, а Верховна Рада його підтримала.

Зараз увага всіх українців та міжнародної спільноти прикута до найважливішого – захисту державного суверенітету і територіальної цілісності України. Тому, вважаю, зараз недоречно говорити про місцеві проблеми та успіхи, коли на порядку денному стоять проблеми державного масштабу. Саме тому я вирішив перенести свій депутатський звіт. Я не уникаю відповідальності, і мені є про що звітувати перед виборцями. Але я переконаний, що відповідальні політики повинні заспокоїти суспільство, продемонструвати національну єдність та забезпечити порядок і злагоду.

Довіра та єдність – це ті цінності, які рятували нас у важкі часи, про дату звіту я обов’язково повідомлю і дам відповіді на усі питання, які вже надійшли до мене від вас.

Попри нестабільну ситуацію в державі та воєнний стан на частині нашої території, я сподіваюся, що в нашій області все буде спокійно: буде знайдено порозуміння з учасниками протестів на митних переходах та без конфліктів пройдуть вибори 23 грудня у 16-ти волинських ОТГ.

Закликаю усіх зберігати спокій і не піддаватися на можливі провокації. Я прошу у вас з розумінням ставитися до військових, бо саме вони на передових рубежах забезпечують наш спокій та безпеку. Я закликаю лучан і владу міста підтримувати і словом, і ділом учасників АТО та всіх військових нашого міста.

Переконаний, що все буде добре. Тимчасові труднощі зміцнять наш дух та віру в перемогу. Мир обов’язково прийде, і ми ще багато зробимо для нашого міста  та держави. Будьте сильними, бережіть себе і своїх рідних.

Слава Героям України!»

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Андрій Покровський анонсував депутатський звіт у прямому ефірі

Надрукувати
мітки:
коментарів
06 листопада 2023
26 жовтня 2023
11:04
04 жовтня 2023
31 серпня 2023
23 червня 2023
20 квітня 2023
29 листопада 2022
10 листопада 2022
12 вересня 2022
31 серпня 2022