Поділитись:

Голова ОСББ у Луцьку перекрила мешканцям воду, щоб ті заплатили за "комуналку"

Середа, 28 листопада 2018, 09:36
Голова ОСББ у Луцьку перекрила мешканцям воду, щоб ті заплатили за

Мешканці однієї із багатоповерхівок Луцька через, на їхню думку, абсурдні дії голови ОССБ, залишилися без водопостачання. Конфліктна ситуація набрала таких обертів, що довелося викликати поліцію.

Проспект Молоді, 17б – саме в цьому будинку люди одного з під’їздів вже кілька днів поспіль без холодної води. А все тому, розповідають мешканці, що голова ОСББ таким чином нібито вирішила вплинути на окремих мешканців через неоплату комунальних послуг, – інформую Сфера.TV. 

Мешканцями цього під’їзду, розповідає Галина Цикун, переважно є люди похилого віку, яким водапросто необхідна. До голови ОСББ Галини Кирись, стверджує жінка, зверталися неодноразово, але все марно. Довелося навіть викликати поліцію.

Ще один мешканець Борис Маркін каже, через абсурдні дії голови ОСББ не може вирішити ще одну проблему.

"Закрила підвал, де крани, а от в мене тече кран гарячої води, мені треба перекрити, щоб поміняти кран, а я не можу зайти…. В неї тільки ключі", – обурюється він.

Упродовж кількох годин журналістит намагалися поспілкуватися з головою ОСББ будинку, однак вона не підіймала слухавку, а пізніше взагалі вимкнула
телефон. Чи мала право жінка таким чином стимулювати людей до сплати комунальних послуг, з’ясовували у заступника директора департаменту ЖКГ Луцькради Надії Коленди. Саме вона опікується напрямком створення ОСББ та контролю за їх діяльністю.

Передусім посадовець відмовилася коментувати ситуацію навідріз. Поза камерою пояснила, що в подібну ситуації важко повірити та назвала такі дії голови об’єднання абсурдними, звісно, якщо та їх справді вчинила. А мешканцям Надія Коленда порадила звернутися з письмовими заявами до міської ради на дії голови ОСББ, і лише тоді, мовляв, можна буде з’ясовувати, хто в ситуації має рацію, а хто – ні. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Щоб не було неточностей у платіжках, лучан просять перевірити лічильники

Надрукувати
мітки:
коментарів