Поділитись:

У Луцьку знову заговорили про "підземку" на Соборності

П'ятниця, 15 квітня 2016, 10:54

Торгово-розважальний центр "ПортCity" (ПортСіті) в Луцьку хочуть зобов'язати звести підземний перехід на проспекті Соборності.

Про це зазначено в петиції Олександра Шпалерчука від 13 квітня 2016 року на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

"Усім відомо, що умовою дозволу на зведення ТРЦ "ПортCity" було те, що сторона забудовника зобов'язувалась звести підземний перехід на проспекті Соборності. На форумі офіційного сайту ТРЦ ще 23.01.2015 року було розпочато голосування за проект підземного переходу, однак на цьому усі розмови закінчились. Дивує чому міська влада закриває на це очі", – зауважив він.

Автор звернення запропонував міському голові Миколі Романюку взяти спрву "у свої руки", а також створити комісію при раді, яка б налагодила діалог із керівництвом ТРЦ "ПортCity" щодо вирішення питань будівництва підземного переходу.

"Можливо такий діалог вже ведеться, утім жителям міста про нього невідомо? В такому разі ми, лучани, хотіли б дізнатись про стан речей, а також почути від міської влади і від керівництва ТРЦ орієнтовні терміни зведення переходу. У травні буде друга річниця відкриття закладу, тож сподіваємось, що цій даті приурочать початок робіт", – додав Олександр Шпалерчук.

Станом на 15 квітня петицію підписали 35 осіб з 300 необхідних. До кінця збору підписів залишилося

Надрукувати
мітки:
коментарів