Поділитись:

Розповіли про перетин кордону під час воєнного стану в Україні

Середа, 28 листопада 2018, 15:15
Розповіли про перетин кордону під час воєнного стану в Україні

Зараз немає інформації про будь-яку заборону громадянам України залишати територію України.

Разом з тим введення воєнного стану передбачає можливість особливого режиму пересування для громадян і транспорту. Про це під час брифінгу повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян, – повідомляє 24 телеканал.

"Він (особливий режим) передбачає забезпечення пропускної спроможності залізничної мережі та відповідного рухомого складу для потреб оборони в основних напрямках, визначених Генеральним штабом Збройних сил України. Також пріоритетність при призначенні поїздів буде визначатися необхідністю здійснення перевезень в умовах воєнного періоду, за рішеннями військового командування", – уточнив Омелян.

Аеропорт "Бориспіль" повідомив, що у зв’язку із рішенням парламенту щодо введення особливого правового режиму принципових змін у роботі аеропорту не передбачається.

"Ми просимо пасажирів та гостей "Борисполя" зберігати спокій, уникати паніки та завчасно прибувати до аеропорту для реєстрації на рейси",
– вказали в "Борисполі", нагадавши, що з 2014 року працюють в умовах підвищеного "жовтого" рівня заходів безпеки.

Про обмеження для перетину кордону громадянам на власному транспорті теж не повідомлялося. Відомо, що на територіях, де буде введено воєнний стан, може бути запроваджений посилений контроль і перевірка документів та багажу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко пояснив, що відбуватиметься під час воєнного стану

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 квітня 2024
16 квітня 2024
15 квітня 2024
11 квітня 2024
09 квітня 2024
08 квітня 2024
07 квітня 2024