Поділитись:

У Луцьку зупинили автомобіль з підробленою горілкою і коньяком (фото)

Четвер, 29 листопада 2018, 15:34
У Луцьку зупинили автомобіль з підробленою горілкою і коньяком (фото)

Отримавши інформацію про можливе транспортування фальсифікату, співробітники податкової міліції Волині вжили невідкладних заходів.

Фіскали на одній з вулиць Луцька виявили транспортний засіб, яким здійснювалося незаконне транспортування задля збуту шкідливого для життя і здоров'я людей фальсифікованого алкоголю. Про це  інформує оперативне управління ГУ ДФС у Волинській області.

Оглянувши автомобіль марки Wolksvagen LT під керуванням місцевого жителя, правоохоронці виявили та вилучили з незаконного обігу 350 літрів горілки та коньяку розлитих в упаковки типу "bag-in-box". Орієнтовна вартість вилученого підакцизу становить понад 110 тис. гривень.

Відповідальність за таку протиправну діяльність передбачена Кодексом України про адміністративні правопорушення. Наразі вирішується питання про складання адміністративного протоколу.

В оперативному управлінні наголошують, що обіг алкогольних напоїв розлитих в тару типу "bag-in-box" заборонений законодавством України, крім виноробної продукції з вмістом спирту не більше 8,5 відсотків маркованого марками акцизного податку встановленого зразка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли краще купувати алкоголь до свят: думка експерта

Надрукувати
мітки:
коментарів