Поділитись:

10 крадіжок, 6 грабежів та 5 розбоїв: на Волині засудили неповнолітнього злочинця

Четвер, 29 листопада 2018, 16:52
10 крадіжок, 6 грабежів та 5 розбоїв: на Волині засудили неповнолітнього злочинця

Неповнолітній злочинець потрапив за ґрати на 5 років.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Прокурори Нововолинського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури підтримали публічне обвинувачення у кримінальному провадженні про вчинення 15-річним мешканцем села Грибовиця Іваничівського району крадіжок, грабежів та розбоїв (кримінальні правопорушення, передбачені ч.ч. 1,2,3 ст. 185, ч. 2 ст. 186, ч.ч. 1, 2 ст. 187 КК України).

Судимий уже за грабежі підліток промишляв корисливими злочинами.

З вересня 2017 року по квітень 2018 року він викрадав залишені без нагляду мобільні телефони у магазинах у Ковелі та в реєстратурі поліклініки в Нововолинську, продовольчі товари з торгових точок в шахтарському місті, комп’ютерну техніку з приміщень шкіл в селах Гряди, Стара Лішня та в рідному селі Грибовиця.

Сам та зі спільниками юнак нападав на перехожих у Нововолинську, іноді бив їх до втрати свідомості та забирав мобільні телефони, барсетки з цінностями і грішми.

Таким чином неповнолітній вчинив десяток крадіжок, 6 грабежів та 5 розбоїв, завдавши потерпілим матеріальних збитків на понад 80 тис. грн.

Визнавши підлітка винним у вчиненні усіх цих правопорушень, суд призначив йому покарання у вигляді 5 років позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роздягли і побили: нічні пригоди на Конякіна в Луцьку

Надрукувати
мітки:
коментарів