Поділитись:

Більшість у Луцькраді голосує лише після погодження з "Директорією", – Вусенко

П'ятниця, 30 листопада 2018, 08:57
Більшість у Луцькраді голосує лише після погодження з

Депутатка Луцької міської ради Юлія Вусенко запевнила, що сформована більшість у мерії не спроможна входити у діалог зі своїми політичними опонентами у професійній площині. А також назвали її несамостійною.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook. 

Така реакція Вусенко на непідтримену депутатами пропозицію щодо зарахування її до "бюджетної" комісії Луцькради, зокрема на процес голосування.

"Розуміючи, що судова справа про поновлення знову заходить в першу інстанцію, тому затягнеться ще на тривалий час, я як депутат внесла пропозицію про входження до бюджетної комісії ради. Проте більшість не проголосувала таку пропозицію і вона пройшла лише з другого разу після мого виступу з проханням про підтримку. Це не є дивним, адже в такому форматі комісія буде дієвою і прийматиме контрольовані рішення лише за умови присутності всіх членів комісії, до яких, до речі, доєднався ще один представник "Укропу", який зробив це також з голосу відразу після моєї заяви про намір працювати саме у цій комісії. Але найцікавішим був фінал голосування. За вказівкою Поліщука проект рішення не набрав голосів більшості і переформатування комісій ради не було затверджено", – написала Юлія Вусенко. 4

Це, з її слів, говорить про несамостійність більшості. 

"Усі заклики про обов’язковість роботи депутатів у постійних депутатських комісіях ради виявилися простим гонінням за черговою «сенсацією» для маніпулювання думкою громади, а неможливість приймати реальні рішення підтвердили спроможність роботи більшості лише після погодження людей з «Директорії», – наголосила депутатка. 

Довідково: 

Директором ТОВ "Директорія" певний час був Олександр Товстенюк, голова правління фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк», член "УКРОПу". Саме в "Директорії" розміщений фонд "Тільки разом" і донедавна там розташовувалося регіональне представництво політсили "УКРОП". 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку пропонують приєднатися до Європейської Хартії рівності жінок і чоловіків

Надрукувати
мітки:
коментарів
07 квітня 2024
29 березня 2024
27 березня 2024
23 березня 2024
09:53
21 березня 2024
17:46
05 березня 2024
21 лютого 2024
13 лютого 2024
16:02
08 січня 2024
12:29