Поділитись:

Фронтмен гурту "Фіолет" розповів, як вчить англійську

П'ятниця, 30 листопада 2018, 11:00

Фронтмен гурту «Фіолет», письменник, громадський діяч, арт-директор Бандерштату Сергій Мартинюк пояснив, що почав вивчати англійську недавно, адже в школі та університеті вчив французьку. 

Про це він розповів порталу englishstudent.net, який започаткува серію інтерв’ю про вивчення іноземних мов #розкажи_як_вчиш. 

"Часу, насправді, обмаль, уроки несистематичні, тому паралельно я займаюся в мобільному додатку і практикуюся з англомовною музикою. Просто годинних занять не вистачає. Ти повинен стати зустрічною губкою, готовою вбирати в себе всі необхідні знання", – зазначив Сергій Мартинюк. 

Він, зокрема, розповів, що бар’єром у вивченні мови є вік.

"У 30 нові знання даються значно важче. Хоча дуже допомагає хороша уява та асоціативне мислення. Репетитор допомагає знаходити правильні асоціації та і мій словниковий запас, як виявилося, в силу професійної зайнятості, не такий і малий. Різні технічні навколомузичні терміни – саундчек, стейджмен, солдаут… всі англійського походження", – пояснив музикант. 

Сергій Мартинюк зазначив, що головна його мета – вільно спілкуватися англійською і писати нею при потреб. 

Однак, запевнив, писати пісні англійською поки не планує. 

"У мене нема жодних рецептів. Якщо людині це дійсно треба, вона почне. Якщо шукає відмовки, то їй ліпше записатися на курси крою чи шиття. Або витрачати свій час на щось дійсно потрібне. А вчити мови – це люксово", – наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів