Поділитись:

У Луцьку покажуть фільм про посттравматичний синдром

П'ятниця, 30 листопада 2018, 18:18

ХV Мандрівний Docudays UA на Волині у партнерстві із Волинською обласною державною універсальною науковою бібліотекою імені Олени Пчілки запрошують на перегляд і обговорення фільму Аліни Горлової «Явних проявів немає», який відбудеться 3 грудня о 13:00.

Що ми знаємо про людей, котрі побували в АТО? З чим вони змушені стикатися в мирному житті і що робити, коли воно стає для них продовженням війни?

Це – драматична історія жінки, яка за допомогою реабілітологів намагається подолати посттравматичний стресовий розлад, панічні атаки і повернутися до нормального життя.

Фільм є продовженням історії Оксани Якубів, героїні документального фільму «Невидимий батальйон». Його відзначено на Міжнародному кінофестивалі документального кіно «DOK Leipzig» як видатну східноєвропейську картину, а на XV Міжнародному фестивалі Docudays UA стрічка отримала нагороду міжнародного журі у конкурсі «DOCU/право».

Участь в обговоренні фільму візьмуть учасники АТО і психологи. 

Вхід вільний. 

Фестиваль аполітичний і некомерційний.

Про всі покази Фестивалю стежте за інформацією на офіційній сторінці у Facеbook - https://www.facebook.com/DocudaysUAVolyn/, а також на сайті Мандрівного Docudays UA – http://travelling.docudays.ua/

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мовчазна війна: у Луцьку говорили про гендерне насильство (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів