Поділитись:

На хвилі: 5 треків від відомого луцького ведучого та журналіста (слухати)

Неділя, 02 грудня 2018, 12:00
На хвилі: 5 треків від відомого луцького ведучого та журналіста (слухати)

Цього тижня у незмінній рубриці «На хвилі» «Конкурент» пропонує дізнатися про музичні вподобання ведучого та журналіста Богдана Коваля.

Хлопець зізнався, що йому важко назвати себе меломаном або навіть особою, яка знається в музиці. Він здебільшого слухає музику в авто й дуже рідко в навушниках.

«Якщо чесно, то інколи здається, що можна було б і кращий музичний смак мати. Все через те, що в дитинстві я не слухав якісь обрані треки, а здебільшого радіостанції. Та вже працюю над цим і маю декілька улюблених треків, за які не соромно», – розповів Богдан.

Тож оцінити його музичний смак пропонуємо саме зараз:

На хвилі: 5 треків від відомого луцького ведучого та журналіста (слухати)

Onuka – Misto

Обожнюю цей трек під нічний ритм великих міст. Звісно, в Луцьку вся сила цієї композиції не відчувається, але сенс міста, яке ніколи не спить, вічно пульсує. Місто, яке наповнене життям і пульсує своєю енергетикою у висоту.

Jamala – Любити

Мені загалом нереально подобається Джамала, як виконавиця і виокремити якийсь конкретний трек важко. Адже нині, мені здається, я знаю слова майже всіх її пісень і можу підспівувати, що й робив на концерті переможниці Євробачення в Луцьку. Також люблю трек «I believe in u», бо вперше почув його на фіналі Євробачення 2017 в Україні, що в’ївся у мою голову разом із сильними спогадами про це шоу наживо.

Сергій Бабкін – Привіт, бог!

Насправді я не глибоко релігійна людина, але у вищу силу наді мною я точно вірю. Саме тому в радісні моменти я дуже люблю ввімкнути цей трек для ще більшого підсилення духового піднесення, що виринає зсередини.  Але є й інші пісні Бабкіна, які я просто обожнюю.

Francesco Gabbani – Occidentali’s Karma

Ще одна пісня пов’язана із Євробаченням в Україні. Тоді спеціально перед поїздкою не дивився номери учасників, аби вже на місці все оцінити. І ось виступ італійця тоді мені теж припав до душі та запам’ятався. Нині частенько переслуховую альбом Франческо.

Nick Cave – O Children

Цей трек мені полюбився ще із кінцевої частини Гаррі Поттера, де вони із Герміоною залишилися в наметі разом і танцювали. Нині для мене цей трек має суттєво більше значення, адже це наша із моєю коханою мелодія. Думаю, весільний танець під неї теж можна зробити :)

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів