Поділитись:

Розповіли, хто організував блокування Ягодина (оновлено)

П'ятниця, 30 листопада 2018, 20:00

Голову ГО "Автомайдан Волинь" Сергія Поху назвали організатором акції протесту на міжнародному пункті пропуску "Ягодин".

Про це стало відомо у п'ятницю, 30 листопада, в прямому ефірі суспільно-політичного ток-шоу Волині "Протилежний погляд Live".

Зі слів протестувальника  Богдана Усика (який є помічником депутата Луцької міської ради Миколи Собуцького)  саме Сергій Поха згуртував людей та "сказав" їхати до "Ягодину". Богдан зазначив, що люди прийшли протестувати не тільки через невдоволення новоприйнятими законами по розмитненню, але й через підняття тарифів та загальне погіршення рівня життя в Україні.

(Партнер програми магазин чоловічого ділового одягу "Arber")*

Він додав, що протест не був дієвим, оскільки не було лідера та згуртованості серед людей, а ближче до розблокування пунктів пропуску, залишився "не дуже приємний контингент", який, зі слів активіста, "випивав".

Однак сам Поха називає це "наклепом", заперечує свою причетність до цієї справи і  вже хоче позиватися.

Своєю чергою, лідер "Громадянської позиції" на Волині Сергій Чуріков зазначив, що перекривання доріг – поганий спосіб протесту, оскільки він приносить дискомфорт пересічним українцям, а не тим особам, які ініціювали прийняття нового закону.

Окрім цього, очільник "Блоку Петра Порошенка: "Солідарність" у Волинській області Іван Мирка додав, що проблема "євроблях"  виникла багато в чому через те, що автомобілями на іноземній реєстрації , окрім порядних людей, користувалися громадяни з "не дуже чесними видами діяльності".

"Вони "човниками" туди возили цигарки, а сюди продукти", – резюмував він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
29 жовтня 2023
30 серпня 2023
31 березня 2023
03 січня 2023
09 жовтня 2022
10 листопада 2021
31 серпня 2021
09 липня 2021
11 червня 2021
19 травня 2021