Поділитись:

На Волині батьки нарешті домоглися звільнення скандальної директорки

П'ятниця, 30 листопада 2018, 22:27
На Волині батьки нарешті домоглися звільнення скандальної директорки

Сьогодні депутати Ківерцівської районної ради більшістю голосів звільнили директорку школи села Озеро Світлану Степанюк. Нагадаємо: протиріччя між директоркою школи і батьками розпочалися півроку тому. В останні два місяці батьки не пускали дітей на навчання. Ті, які прийшли сьогодні на позачергову 29-ту сесію райради, просили звільнення керівниці цього закладу.

Про це йдеться в сюжеті UA: Волинь.

"Коли офіційно закінчилось ДПА дев'ятикласника повернули його переписувати. Можна сказати, з цієї хвилини все почалося, коли мені моя дитина сказала, що його повернули і заставили переписати. Він переписав, оцінки там не сильно відзрізнялися, – згадує мама учня школи Ірина Гемба. – І ми зтого часу боремось, ми робимо протести, не пускаємо дітей в школу. Нас ніби слухають, але рішень ніяких не приймають".

Щодо ситуації, яка склалася, висловилася голова батьківського комітету школи села Озеро Тетяна Матвіюк.

"Ми протягом півроку боремося за звільнення директорки, але нас не чують. Від імені батьків, від імені шкільного колективу ми вимагаємо звільнення директорки школи Степанюк Світлани Олександрівни. Бо на першому місці, все-таки, мають бути діти. Але нас не чують", – обурюється голова комітету.

Після перерви депутати проголосували за звільнення керівниці школи Світлани Степанюк із займаної посади із 30 листопада цього року

Батьки рішенням районної ради задоволені. Директорка ж своє звільнення ніяк не прокоментувала. Мама Ірина Гемба каже, що з понеділка всі діти будуть у школі.

Детальніше – дивіться у сюжеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Або довідка, або записка: як повідомляти про відсутність дитини на уроках

Надрукувати
мітки:
коментарів
16 квітня 2024
30 березня 2024
27 березня 2024
07 березня 2024
15:50
05 березня 2024
15:02
10:13
12 лютого 2024
06 лютого 2024
29 січня 2024