Поділитись:

ТОП новорічних фільмів у луцькому Multiplex (відео)

Понеділок, 03 грудня 2018, 14:00
ТОП новорічних фільмів у луцькому Multiplex (відео)

Маленькими кроками до Луцька наближається Новий рік та Різдво. Вже скоро вітрини магазинів засвітяться миготливими вогниками, діти відвідуватимуть святкові ранки, а батьки готуватимуть подарунки під ялинку.

Аби наблизити відчуття свята, «Конкурент» спільно із кінотеатром Multiplex (РЦ «Промінь») підготували ТОП прем’єрних та цікавих фільмів та мультиків грудня, які обов’язково треба переглянути.

«Пригоди S Миколая» (13 грудня)

Це сімейна пригодницька комедія, де маленький хлопчик Артем разом із батьками переїхав із міста у невеличке карпатське село. Із наближенням свята хлопчик чекає на Святого Миколая. Якось перед ним з’явився сам Миколай і приязно поспілкувався, однак це зовсім не Миколай, під його видом орудує звичайнісінький злодій. Артем та його друзі проявлять усю свою сміливість, винахідливість та спритність, аби вивести лиходія на чисту воду. Адже дива неодмінно мають траплятися у свято. І цьогорічні зимові свята мають стати особливими.

«Лускунчик і чотири королівства» (6 грудня)

Сімейний фільм «Лускунчик і чотири королівства» – це кіно адаптація всесвітньовідомої казки-повісті Е. Т. А. Гофмана «Лускунчик і Мишачий король». У найважчі часи тільки Різдво приносить щастя в кожен дім. Тільки ось юна Клара не хоче нічому радіти. Але її хрещений батько Дроссельмейєр зробив їй незвичайний подарунок, який дозволив дівчинці потрапити в захоплюючий світ. Клара потрапила в світ, створений її загиблої матір'ю. У цьому королівстві є кілька областей: Країна Снігова, Країна Квітів, Країна Насолод. Пробувши трохи там, дівчина зустрічає солдата Філіпа і розуміє, що вона принцеса, а мати її – королева. А ще Клара дізналася, що всі ці землі в небезпеці, адже їх хоче захопити Імбирна Мати разом зі своєю мишачою армією. Кларі треба дістатися до Четвертої Країни і дати відсіч ворогові. Адже цей світ потребує гармонії.

«Грінч» (20 грудня)

Неподалік від містечка в прихованій від сторонніх очей печері живе похмурий зелений Грінч. Колись жителі міста нанесли йому смертельної образи – незвичайний зовнішній вигляд зробив героя предметом насмішок всіх хлопчиків, підлітків і навіть дорослих. У відповідь на ці глузування Грінч закрив своє серце від будь-якого добра і тепер живе в компанії єдиної живої істоти, пса Макса. У міру наближення такого улюбленого містянами свята у Грінча псується і без того далеко не ангельський характер.

«Еліот – найменше оленя Санти» (27 грудня)

До Різдва лишаються усього три дні, а один з найдосвідченіших оленів з упряжки Санта Клауса вирішує піти на пенсію. З’явилося вакантне місце і мрія спритного поні Еліота близька як ніколи. Та чи візьмуть в упряжку до оленів звичайного маленького поні? Туди так просто не потрапиш. Сотні оленів тренуються цілий рік, аби пройти шалено складний фінальний відбір, що проводиться на Північному полюсі. Подивіться на красенів оленів! В них великі потужні лапи, ошатні гарні роги... Та мрія Еліота виявилась сильнішою за будь-які перепони. Він доведе усім, а найперш самому Санті, що гідний входити до його зіркової команди. Діти вже чекають на різдвяні подарунки, а Еліоту не терпиться доставити їх якнайшвидше.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Що цікавого відбудеться в грудні у Промені

Надрукувати
мітки:
коментарів