Поділитись:

Відомо, хто хоче керувати Гуто-Боровенською громадою на Волині

Вівторок, 04 грудня 2018, 11:01
Відомо, хто хоче керувати Гуто-Боровенською громадою на Волині

Гуто-Боровенська сільська виборча комісія об’єднаної територіальної громади під час засідання 29 листопада зареєструвала 112 кандидатів у депутати та 4 кандидати на посаду сільського голови для участі у виборах 23 грудня.

За посаду сільського голови Гуто-Боровенської об’єднаної територіальної громади виявили бажання поборотись 4 кандидати: двоє самовисуванців та двоє – від політичних партій. Про це повідомляє Громадянська мережа ОПОРА. 

Так, на посаду сільського голови об’єднаної територіальної громади претендують:

  • Оліферчук Михайло Іванович (висунутий шляхом самовисування);
  • Вовк Сергій Іванович (висунутий районною організацією Аграрної партії України);
  • Пилипчук Віктор Васильович (висунутий районною організацією політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП»);
  • Балик Олександр Олексійович (висунутий шляхом самовисування).

Для участі у перших виборах до Гуто-Боровенської сільської ради ОТГ виборча комісія зареєструвала 112 кандидатів від партій: «Українське об’єднання патріотів - УКРОП», Аграрна партія України, ВО «Батьківщина», «Народний фронт», БПП «Солідарність», «Громадянська позиція», Радикальна партія Олега Ляшка, «Об’єднання «Самопоміч» та шляхом самовисування. Громадянська мережа ОПОРА також проаналізувала кількість кандидатів в одномандатних виборчих округах.

Найбільше претендентів на посаду депутата зареєстровано в окрузі № 7 – 8 осіб відповідно, найменше кандидатів – 3 особи – у виборчому окрузі № 8.

В інших округах виявили бажання балотуватись: по 4 кандидати – в округах № 3, № 6, № 9 та № 1-19 та № 21-22, по 5 кандидатів – в округах № 2, № 10, № 16 та № 20, по 6 кандидатів – в округах № 5 та № 11-15, ще 7 кандидатів – у виборчому окрузі № 4.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів