Поділитись:

Skype запустить "живі" субтитри для людей з вадами слуху

Вівторок, 04 грудня 2018, 21:02

Сервіс відеодзвінків Skype отримає функцію «живих субтитрів», яка покликана допомогти глухим та людям зі слабким слухом.

Технологія дозволяє користувачам з поганим слухом читати те, що вимовляє їх співрозмовник під час аудіо та відеодзвінків Skype. Функцією можна скористатися, натиснувши кнопку (+) та вибравши «ввімкнути субтитри». Запуск «живих субтитрів» приурочили до 3 грудня, Міжнародного дня людей з інвалідністю, – thebabel.com.ua. 

У Microsoft заявили, що в майбутньому компанія дозволить користувачам прокручувати написи на екрані і «живі субтитри» в бічному вікні, якщо користувач не хоче бачити їх на зображенні співрозмовника.

Компанія стверджує, що «живі субтитри» на базі штучного інтелекту оптимізували так, щоб вони були «швидкими, сталими і контекстно оновлюваними».

Повідомляють, що в найближчі тижні Microsoft представить переклади «живих субтитрів», які підтримують більше 20 мов і діалектів.

Функція написів на екрані, «живих субтитрів», доступна у 8-й версії Skype. Розробники попереджають, що не на всіх пристроях може бути доступна нова функція, оскільки технологію будуть впроваджувати ще протягом кількох тижнів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів