Поділитись:

Восьмирічний ютубер за рік заробив 22 мільйони доларів

Вівторок, 04 грудня 2018, 17:02
Восьмирічний ютубер за рік заробив 22 мільйони доларів

Восьмирічний американець, який веде канал огляду іграшок Ryan ToysReview, виявився найуспішнішим відеоблогером на YouTube.

Протягом року він заробив 22 млн доларів, – повідомляє Монітор Інфо.

За даними журналу Forbes, восьмирічний Райан очолив рейтинг найуспішніших ютуберів протягом року, що закінчився червнем 2018 р. Із червня 2017 р. до червня 2018 р. йому вдалося заробити на своєму каналі 22 млн доларів, на 500 тис. доларів більше, ніж зірці YouTube, відомому акторові Disney Channel Джейку Полу. Ці суми не включають податків і витрат на менеджерів чи юристів.

Канал Ryan ToysReview спрямований переважно на дітей. Восьмирічний хлопець публікує на ньому фільми, в яких робить огляд різних іграшок. У програмі також іноді виступають його батьки та сестри-близнючки. Як розповідає хлопчик, він брав приклад із шведського ютубера PewDiePie та комп’ютерних ігор. Зазвичай іграшки, які з’являються у його каналі, змітають із полиць одразу після публікації ролика.

Райан зареєстрував свій канал у березні 2015 р. І в запаморочливому темпі здобув популярність. Між 2016 і 2017 рр. він вже опинився на восьмій позиції рейтингу заробітків у YouTube журналу Forbes, заробивши 11 млн доларів. Таким чином його прибуток подвоївся. Зараз канал має 17,3 млн підписників та більше 25 млрд переглядів.

Оскільки Райан – дитина, 15 % від його доходу перераховується на банківський рахунок, який він зможе використати лише тоді, коли йому виповниться 18 років.

Серед цьогорічних лідерів є канал Dude Perfect, який ведуть п’ять баскетболістів (заробили 20 млн доларів). Наступні найуспішніші ютубери – Даніель Міддлтон (18,5 млн доларів) і Джеффрі Стар (18 млн доларів).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: YouTube показуватиме повнометражні фільми

Надрукувати
мітки:
коментарів