Поділитись:

Холодні кольори, кришталики, екран: якою буде головна ялинка України

П'ятниця, 07 грудня 2018, 19:33
Холодні кольори, кришталики, екран: якою буде головна ялинка України

Головна новорічна ялинка цього року буде виконана в холодних тонах і прикрашена іграшками у формі кришталиків.

Про це повідомив засновник проекту Folk Ukraine Ігор Добруцький на прес-конференції, – пишуть Українські національні новини. 

"Вона буде цього разу холодного кольору. Вона ще буде приваблива тим, що буде оформлена екраном, – понад 50 м завдовжки, який також буде випромінювати північне сяйво 24 години на добу. На цьому екрані можна буде записати привітання", – зазначив чиновник.

Із його слів, висота ялинки цього року буде трохи меншою, ніж минулого, щоб не конкурувати із Софією Київською – 27 м разом із верхівкою. Її прикрасять 3,5 тис. новорічних іграшок – усі вони будуть виконані у вигляді кришталиків виключно в кольорах північного сяйва. Ялинку запалить міський голова 19 грудня. Першою ж цього року засяє ялинка на Контрактовій площі – 15 грудня її вогні "включить" Святий Миколай. Висота ялинки там становитиме 22 м.

При цьому директорка Департаменту культури КМДА Діана Попова додала, що вперше велика святкова локація з'явиться в Києві на лівому березі. На території Міжнародного виставкового центру Олег Скрипка разом із своєю "Країною мрій" організує свято й для жителів лівобережжя.

Нагадаємо: раніше повідомляли, що монтаж ялинки розпочнеться 24 листопада. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Купуєш ялинку? Перевір її на легальність!

Надрукувати
мітки:
коментарів