Поділитись:

У Ковелі – наркотичний "парадокс"

Середа, 05 грудня 2018, 13:30

У Ковелі власниця будівлі в центрі міста подала заяву до поліції на хлопця, який боровся з рекламою наркотиків.

Про це в коментарі ІА "Конкурент" розповів очільник "Національного Корпусу" у Ковелі Олександр Філон.

З його слів, ковельчанин Едуард вирішив долучитися до акції "Національного Корпусу", яка полягала у ліквідації реклами сайтів, на яких продають наркотичні речовини, використовуючи метод "закладок"

"Поверх замальованих написів він, трафаретом,  наносив фрази "Життя в любові", "Молодь обирає здоров'я" та інші", – зауважив Філон.

Олександр додає, що того ж дня (коли Едуард долучився до акції) у Ковелі затримали групу осіб, яка розповсюджувала наркотики через інтернет (реклама їхніх сайтів була стінах). Своєю чергою, власниця однієї з будівель, на якій було замальовано рекламу наркотиків та нанесено вище згадані написи, написала заяву до поліції на Едурда за псування чужого майна.

"Дуже дивно, оскільки власник нічого не робив, коли його будівлю використовували для реклами наркотиків. Коли ж хтось зробив хорошу справу, то було подано заяву до поліції", – прокоментував ситуацію Олександр Філон.

Зі слів Олександра, власниця відмовляється забирати заяву з поліції, поки не буде ліквідовано усі наявні на стінах написи.

(Мова йде про будівлю, яка знаходиться в Парку імені Лесі Українки. Коли її називали "Клєтка", там проводилися дискотеки. В останні роки приміщенні в центрі міста пустує).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів