Поділитись:

У Луцьку – скандал в магазині "Сім23"

Середа, 05 грудня 2018, 15:05
У Луцьку – скандал в магазині «Сім23»

(фото ілюстративне)

Лучанин Олексій Кушнєр повідомив про дівчину, яку запідозрили у крадіжці та повели до підсобного приміщення чоловік та жінка без опізнавальних знаків.

Про це він написав на своїй сторінці у "Facebook".

"Я обідав на Театральному Майдані в закладі 23/7. Біля мене стояли неповнолітні діти, телефонували своїм батькам і розповідали, що якийсь невідомий чоловік не у формі забрав їхню подругу у підсобне приміщення, бо ніби то вона «вкрала» у супермаркеті якусь річ", – сказано у дописі.

Він зазначає, що пішов до підсобного приміщення, де побачив дівчину та чоловіка з жінкою, які повідомили, що вже зателефонували батькам дитини.

"Натомість я викликав поліцію, адже зараз трапляється дуже багато випадків, коли охоронці супермаркетів порушують закон, обмежуючи права неповнолітніх. Просто завели неповнолітню дівчину у підсобне приміщення магазину. Неповнолітню дитину у підсобне приміщення! " – обурився Олексій Кушнєр.

Зі слів Кушнєра, поліцейські, які прибули на виклик, вирішили не вчиняти ніяких дій щодо працівників магазину та не побачили у діях охоронців жодних ознак правопорушення.

Своєю чергою, у прес-службі Патрульної поліції Волині повідомили, що сторони конфлікту вирішили розібратися самостійно. Детальніше читайте тут. 

Окрім цього, керівник відділу маркетингу "Сім23" Олена Пшенична в коментарі ІА "Конкурент" зазначила,  що у маркеті «Сім23», що в центрі Луцька, за допомогою відеоспостереження зафіксували спробу крадіжки товару дитиною (дівчинці близько 10-12 років). Враховуючи те, що була затримана неповнолітня, охорона магазину передусім зв’язалася з батьком дитини, повідомивши його про ситуацію. Детальніше читайте тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів