Поділитись:

Не погрожували, не лякали, не зачиняли, – у "Сім23" прокоментували інцидент

Середа, 05 грудня 2018, 17:05
Не погрожували, не лякали, не зачиняли, – у «Сім23» прокоментували інцидент

фото ілюстративне 

У магазині «Сім23», що в центрі Луцька, за допомогою відеоспостереження зафіксували спробу крадіжки товару дитиною (дівчинці близько 10-12 років).

Враховуючи те, що була затримана неповнолітня, охорона магазину передусім зв’язалася з батьком дитини, повідомивши його про ситуацію. Про це у коментарі ІА "Конкурент" розповіла керівник відділу маркетингу магазину Олена Пшенична. 

Із її слів, батько попросив не вчиняти ніяких дій, не викликати поліцію і дочекатися його разом з дитиною в магазині. За 10 хвилин батько приїхав, разом з охороною переглянув запис, визнав вчинок доньки та оплатив взятий нею товар. Пообіцяв вдома провести з дитиною бесіду.

"Мушу зазначити, що на сьогодні значна частка крадіжок, що відбувається в магазинах, здійснюється саме неповнолітніми. В такій ситуації охорона діє за законом і насамперед зв’язується з батьками для врегулювання справи. Щодо дівчинки, затриманої на спробі крадіжки, не вчинялося жодних силових дій, їй не погрожували, не лякали, не зачиняли. У батька дитини жодних претензій до дії охорони немає", – розповіла Олена Пшенична.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція прокоментувала скандал у магазині "Сім23" у Луцьку

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
21 квітня 2024
09:14
20 квітня 2024