Поділитись:

На Волині встановили податковий рекорд

Четвер, 06 грудня 2018, 10:25
На Волині встановили податковий рекорд

На Волині у листопаді сплатили понад 1 мільярд гривень платежів, які адмініструють органи ДФС.

Про це повідомляє сектор комунікацій ГУ ДФС у Волинській області.

Сума сплачених податків і зборів, які адмініструють територіальні органи ДФС у Волинській області, у листопаді 2018 року перевищила 1 мільярд гривень.

«Такі надходження – своєрідний податковий рекорд, оскільки у попередні періоди у жоден звітний місяць не було мобілізовано таку суму податкових платежів, включаючи єдиний внесок на загальнообов’язкове держане соціальне страхування», – наголошує начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Керівник волинських фіскалів підкреслила, що вагомий бюджетний успіх став можливим завдяки відповідальній позиції волинських суб’єктів господарювання та належному податковому супроводу платників податків.

«Електронний формат спілкування, якому надають перевагу більшість представників підприємництва, та електронне декларування дозволяють застосовувати сучасні підходи в адмініструванні податкових платежів. Відповідно, більш швидко та якісно аналізувати можливі ризики. А в тому, що наші заходи з протидії можливій мінімізації сплати податків досить ефективні, переконують показники надходжень», – зазначила Світлана Савчук.

Отож, у листопаді на Волині сплачено 320 мільйонів гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, до місцевих бюджетів спрямовано 380,3 мільйона гривень податків і зборів, до держбюджету – 349,2 мільйона гривень платежів, які адмініструють територіальні органи ДФС у Волинській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волиняни сплатили податку на нерухомість вдвічі більше, ніж торік

 

Надрукувати
мітки:
коментарів