Поділитись:

У Луцьку діти переселенців їздитимуть у тролейбусах безплатно

Четвер, 06 грудня 2018, 10:35
У Луцьку діти переселенців їздитимуть у тролейбусах безплатно

Задля підтримки громадян, які переселились із окупованих території, міська рада організує їхнім дітям безкоштовний проїзд в електротранспорті.

На кінець грудня буде відомо точну кількість дітей, які їздитимуть в тролейбусі. Про це сказала начальник управління освіти Зіновія Лещенко 6 грудня під час засідання виконкому.

Вона зазначила, що у закладах загальної середньої освіти навчається 128 дітей громадян, які перемістилися з тимчасово окупованої території України та районів проведення операції об’єднаних сил до міста Луцька, тому необхідно забезпечити регулярне безкоштовне підвезення до місця навчання та до закладів позашкільної освіти.

Перший заступник міського голови Григорій Недопад зауважив, що електротранспорт є соціальним транспортом, який забезпечує на території міста пільговий проїзд.

Зіновія Лещенко додала, що не всі родини переселенців потребують такої підтримки, втім є й такі, яким потрібні такі пільги для їхніх дітей.

Придбання щомісячних проїзних квитків буде здійснюватися управлінням освіти Луцької міської ради на підставі поданих списків дирекціями закладів загальної середньої освіти та на підставі поданих заяв батьків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ще одна приміська маршрутка не їздитиме центром Луцька

Надрукувати
мітки:
коментарів