Поділитись:

Підприємствам Ковельщини рекомендували виплатити борги по зарплатам

Неділя, 17 квітня 2016, 12:28
Підприємствам Ковельщини рекомендували виплатити  борги по зарплатам

Підприємства району заборгували майже мільйон гривень заробітної плати своїм працівникам.

У Ковельській районній державній адміністрації відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій та інших соціальних виплат. Повідомляє ПроКовель

Участь у комісії брала заступник начальник відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління Держпраці у Волинській області Наталія Ганя.

Під час розгляду питання "Про стан погашення заборгованості з виплати заробітної плати працівникам підприємств району станом на 1 квітня 2016 року", стало відомо, що заборгованість по заробітній платі на підприємствах району станом на 1 квітня становить 784,1 тис грн.

В ході засідання детально проаналізовано стан заборгованості на підприємствах, було обумовлено можливості її погашення. Водночас було рекомендовано вжити всіх дієвих заходів щодо погашення заборгованості із виплати заробітної плати підприємствам-боржникам, скласти відповідний графік погашення заборгованості із заробітної плати.

Управлінню соціального захисту населення райдержадміністрації необхідно здійснювати моніторинг своєчасності виплати заробітної плати працівникам підприємств, установ, організацій району.

В разі встановлення фактів несвоєчасної виплати заробітної плати подавати інформацію для розгляду на засіданнях тимчасової комісії.

Надрукувати
мітки:
коментарів