Поділитись:

Луцькі правоохоронці провели чемпіонат із волейболу на честь загиблого капітана СБУ

Субота, 08 грудня 2018, 00:30
Луцькі правоохоронці провели чемпіонат із волейболу на честь загиблого капітана СБУ

Учора, 6 грудня, у Луцьку пройшов чемпіонат із волейболу серед працівників правоохоронних органів, присвячений пам’яті капітана СБУ Віктора Мандзика, який загинув 21 березня 2015 року під час виконання обов’язків військової служби в районі проведення АТО.

Про це інформує СБУ у Facebook.

У цьогорічних змаганнях взяли участь команди регіональних управлінь Служби безпеки, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Державної прикордонної служби, Держспецзв’язку, Нацполіції, Нацгвардії та прокуратури. 

Звертаючись до учасників змагань із вітальним словом, перший заступник начальника УСБ України у Волинській області Тарас Цюцюра наголосив на винятковій важливості проведення таких спортивних заходів не лише для підвищення згуртованості та бойового духу підрозділів, але й для зміцнення міжвідомчої взаємодії.

На урочистому відкритті чемпіонату також була присутня мама капітана Віктора Мадзика – Ольга Олександрівна, яка подякувала організаторам за збереження пам’яті її сина та побажала успіху учасникам змагань.

За результатами напруженої боротьби перше місце у волейбольному чемпіонаті здобула команда регіонального управління ДСНС, друге – обласного управління поліції охорони, третьою стала команда Луцького прикордонного загону, команда обласного управління СБУ зайняла четверте місце.

На вшанування пам`яті загиблого Героя ліцеїсти Військового обласного ліцею з посиленою фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні поклали квіти на його могилу.
Чемпіонат з волейболу пам’яті Віктора Мандзика внесений до щорічного календаря спортивно-масових заходів та стане відтепер стане традиційним.

Луцькі правоохоронці провели чемпіонат із волейболу на честь загиблого капітана СБУЛуцькі правоохоронці провели чемпіонат із волейболу на честь загиблого капітана СБУЛуцькі правоохоронці провели чемпіонат із волейболу на честь загиблого капітана СБУЛуцькі правоохоронці провели чемпіонат із волейболу на честь загиблого капітана СБУЛуцькі правоохоронці провели чемпіонат із волейболу на честь загиблого капітана СБУ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцьк: відбувся чемпіонат з волейболу

Надрукувати
мітки:
коментарів