Поділитись:

Волинські спортсмени вибороли кубок України з бойового самбо

Субота, 08 грудня 2018, 14:03

фото ілюстративне 

Луцькі спортсмени привезли на Волинь кубок України з бойового самбо. На змаганнях у Києві учасники спортивного клубу вибороли вісім золотих та вісім бронзових медалей.

Саме такі амбітні цілі ставить перед своїми бійцями старший тренер спортивного клубу "Воїн" Андрій Зінчук.

З 2014-го року хлопці тут займаються змішаними єдиноборствами і показують гідні результати навіть на міжнародному рівні. Особливістю є те, що заняття у клубі – унікальна можливість для кожного з юнаків реалізувати себе, адже всі заняття провадяться беплатно, поїздки на збори та змагання оплачують меценати.

Останнє високе досягнення волинських "воїнів" – кубок України з бойового самбо. Нашу збірну представляли вихованці клубів "Воїн" та "Pride", в результаті і вибороли перше командне місце в номінації "Молодші юнаки".

Спортсмену Максиму Чайковському вдалося достроково перемогти суперника. Таким досягненням хлопець завдячує тренерам, які вміють знайти підхід до кожного. Ще один володар золотої медалі Іван Пасич розповідає, що кожна перемога дається нелегко . Спочатку хлопець займався дзюдо, але тренер спорт клубу "Воїн" Андрій Зінчук побачив юнака і запевнив, що у нього велике майбутнє, відтак вже третій рік Іван невтомно вивчає бойове самбо. Денис Михальчук привіз із Києва бронзу. Хлопець розповідає, що займається винятково заради мрії, адже в майбутньому бачить себе поліцейським. Гарна фізична підготовка для такої професії – на перших позиціях.

Старший тренер Андрій Зінчук розповідає, що вихованцями неабияк пишається. Бойове самбо новий вид спорту для волинян, а вже показують такі високі результати. Коли бачиш таких наполегливих та перспективних хлопців, продовжує тренер, виникає бажання розвивати далі й далі клуб, тому його філії відкриють у різних населених пунктах Волині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинська спортсменка показала спокусливі фото

 

Надрукувати
мітки:
коментарів