Поділитись:

Керівником передвиборного штабу Гриценка став інший кандидат у президенти

Вівторок, 11 грудня 2018, 00:30

Депутат Верховної Ради, лідер громадянського руху "Хвиля" Віктор Чумак став керівником передвиборчого штабу кандидата в президенти Анатолія Гриценка.

Про це політик заявив на брифінгу 10 грудня, передає theБабель.

Чумак також підтвердив, що підтримує Анатолія Гриценка на президентських виборах 2019 року.

"Ми прийняли рішення об'єднати зусилля громадянського руху "Хвиля" та "Громадянської позиції". Я вважаю, що до нашого руху має приєднатися і пан [Андрій] Садовий, і пан [Роман] Безсмертний. Я сподіваюсь, що прийме рішення Святослав Вакарчук. Разом ми зможемо почати робити серйозні та системні зміни в країні", – заявив Чумак.

Анатолій Гриценко зазначив, що сили підуть разом також на парламентські та місцеві вибори.

"Ми спільно підемо і на президентські, і на парламентські, і на місцеві [вибори] з метою зміни якості, зміни моралі в нашій владі. У нас є спільне розуміння шляхів, як підняти економіку, як протидіяти корупції, як вирішувати важливі питання, які турбують людей кожного дня", – сказав він.

До слова, за даними опитування Київського міжнародного інституту соціології (КМІС), Центру Разумкова та Соціологічної групи "Рейтинг", лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко, шоумен Володимир Зеленський, президент Петро Порошенко та лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко залишаються головними фаворитами змагання за посаду президента України серед тих респондентів, які визначилися з вибором.

Раніше лідер Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" Юлія Тимошенко запросила до співпраці партію Андрія Садового "Самопоміч", партію Анатолія Гриценка "Громадянська позиція" та лідера "Океану Ельзи" Святослава Вакарчука, який ще навіть не оголошував, що візьме участь у виборах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибори: на Волині фіксують «чорний піар» проти Гриценка та пошкодження білбордів (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів