Поділитись:

На пільги, Новий рік, освітлення: куди спрямують надлишок бюджету Луцька

Вівторок, 11 грудня 2018, 12:00
На пільги, Новий рік, освітлення: куди спрямують надлишок бюджету Луцька

За рахунок перевиконання доходів видатки загального фонду бюджету збільшили на 49,5 млн грн, а бюджету розвитку на 12,7 млн грн.

Питання про внесення змін до бюджету розглядали 11 грудня.

Зокрема, депутати ухвалили рішення про збільшення видатків департаменту соціальної політики в сумі 9 млн грн на надання пільг населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати, управління багатоквартирним будинком, вивезення побутового сміття та рідких нечистот.

У змінах до бюджету депутати розподілили також обласну субвенцію на придбання житла для дітей-сиріт на 808 тис. грн. По 200 тис. грн виділили для надання матеріальної допомоги сім’ям загиблих військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції та операції Об’єднаних сил на Сході України.

Серед видатків загального фонду – збільшення на 300 тис. видатків для ремонту та обслуговування службових авто управління патрульної політики. Інші види видатків – оплата енергоносіїв для різних розпорядників, виплата заробітної плати для КП «Луцький зоопарк» та КП «Ласка».

700 тис. грн хочуть скерувати для освітлення вулиць Луцька, на відновлення мереж енергопостачання – 400 тис. грн, для насосної станції в парку – 100 тис. грн, 1 млн грн для поточного ремонту доріг.

Окрім цього виділять кошти для ДКП «Луцьктепло» та «Луцькводоканал».

На ремонт святкової ілюмінації на проспекті Волі виділять 100 тис. грн, окрім цього, 199 тис. грн передбачать для новорічної інсталяції.

А ось видатки на озеленення та розмітку доріг зменшили. Із резервного фонду зняли 72 тис. для КП «Луцькі ринки» для оплати за землю за грудень 2018 року. Звідси профінансували встановлення огорожі на вулиці Карпенка-Карого (9800 грн), для ГО «Переселенці Криму та Донбасу» виділили 21 тис. грн для освітнього проекту і 36 тис. грн для міської організації «Червоний хрест» для поліпшення умов на проспекті Відродження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів