Поділитись:

Відомо, хто може очолити санаторій "Пролісок" (фото)

Вівторок, 11 грудня 2018, 16:00

На посаду керівника санаторію "Пролісок" претендували семеро кандидатів. 

Конкурсна комісії щодо обрання дирекора для оздоровниці засідала 11 грудня, – повідомляє прес-служба Волиньради. 

Серед претендентів були: 

Олександра Антонюк. Плани: розвиток іпотерапії в санаторії для того, щоб оздоровлювати дітей з аудитизмом та дорослих з "синдромом менеджера"; співпраця з навчальними закладами для оздоровлення студенської молоді, розвиток туризму та покращення рекламного менеджменту.

Олена Кузьменко. Плани: створення дочірнього підприємства з виробництва мінеральної води, співпраця з туристичними агенствами, вдосконалення програм оздоровлення, продаж послуг відпочинку біля водойми санаторію людям, які не відпочивають з санаторії. 

Наталія Мельник. Плани: залучення міжнародних грантів для розвитку санаторію, покращення матеріальної бази "Проліска", окультурення паркової зони, вдосконалення послуг та збереження кадрів.

Оксана Бугайчук. Плани: поліпшення умов в корпусах, де проживають пацієнти, необхідність збереження кадрового потенціалу оздоровниці. 

Валентина Касарда. Плани: поліпшення комп'ютерного парку оздоровниці, виходу на міжнародні ринки та розвиток рекреаційної зони. 

Леонід Оксенюк. Плани: збереження нинішнього колективу, будівництво реабілітаційного відділення для післяінсультних хворих.

Ще одним кандидатом був Ігор Лісовський. Однак він не прибув на засідання комісії.

За результатами голосування, яке відбувалося у закритому режимі, комісія рекомендувала укласти контракт на посаду директора санаторію з Оксаною Бугайчук. Наразі  готується відповідний проект рішення сесії обласної ради, який попередньо  розглядатими майнова комісія. З терміном дії контракту депутати визначатимуться на сесії.

Нагадаємо, що Касарду звільнили з посади директора "Проліску" 14 травня 2018 року, проте залишили виконувачем обов'язків керівника на час, поки конкурсна комісія обиратиме нового директора закладу. Своєю чергою, комісія обрала новим керівником раніше звільнену Валентину Касарду. 26 вересня депутати Волинської обласної ради Касарду звільнили. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЕЛЕКТРОМОБІЛІ, ВЕЛОДОРІЖКИ ТА ПЛАВАЛЬНІ ШЛЯХИ: ПЕРСПЕКТИВИ "ПРОЛІСКУ"

Надрукувати
мітки:
коментарів