Поділитись:

Ожеледиця і туман на Волині: три автівки злетіли в кювет

Середа, 12 грудня 2018, 12:45
Ожеледиця і туман на Волині: три автівки злетіли в кювет

Водіїв попереджають про ожеледицю на дорогах і туман. 

Про це повідоили у прес-служба Патрульної поліції Волинської області. 

Як йдеться у повідомленні, 12 грудня автодорозі Київ-Ковель-Ягодин, на 471 км, водій Mitsubishi Lancer злетів у кювет, не впоравшись з керуванням.
Із його сілв, він рухався зі швидкістю не більше 80 км/год. Однак погана видимість та ожеледиця «взяли своє» – автомобіль перевернувся, зазнавши механічних пошкоджень. У результаті автопригоди – 2 потерпілих. Патрульні на місці оформили необхідні матеріали та надали допомогу.

На дорозі Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече, на 116км+650 м, в ДТП ушкоджень зазнав один водій. Чоловік за кермом Opel Vivaro обганяв Mersedes Sprinter в умовах недостатньої видимості та не врахував дорожню обстановку. У результаті – 2 транспортні засоби опинилися у кюветі, а водій Mersedes Sprinter – у Рожищенській лікарні.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталась у Луцьку на вулиці Карпенка-Карого. Тут зіткнулись два автомобілі, які в результаті отримали механічні пошкодження. Причина – водій Ford Transit не вибрав безпечної швидкості та не дотримався безпечної дистанції.

Ожеледиця і туман на Волині: три автівки злетіли в кюветОжеледиця і туман на Волині: три автівки злетіли в кюветОжеледиця і туман на Волині: три автівки злетіли в кюветОжеледиця і туман на Волині: три автівки злетіли в кюветОжеледиця і туман на Волині: три автівки злетіли в кюветОжеледиця і туман на Волині: три автівки злетіли в кювет

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині п’яний водій вантажівки влетів на зустрічній смузі в "Мерседес"

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
13:36
24 квітня 2024