Поділитись:

"Коротше, друзі, жирнющий лайк!" - відомий ведучий про Музей сучасного мистецтва у Луцьку

Четвер, 13 грудня 2018, 06:42

У черговому випуску нового шоу "Вдома краще" від програми "Орел і Решка" відомий ведучий був вражений від Музею сучасного українського мистецтва Корсаків.

Нагадаємо, у випуску про Луцьк показали Старе місто, лицарські бої на території замку, будинок скульптора Миколи Голованя та інші визначні місця.

Особливе враження на ведучого тревел-шоу Євгенія Синельникова справив луцький Музей сучасного мистецтва. 

"Не хочу говорити пафосні слова, але я в легкому шоці, чесно вам скажу. Всі експонати сучасного мистецтва діляться на дві частини: незрозуміла фігня і прикольна фігня. Так-от тут якраз незрозумілої фігні доволі-таки мало. Реально цікаві, класні штуки", – поділився своїми враженнями мандрівник.

На думку Євгенія Синельникова, такі скульптури допомагають розвивати креативне мислення, допомагають побачити звичайні речі по-новому, з іншого ракурсу.

"Це місце заслуговує на три зірки Мішлена, ради цього музею варто їхати у Луцьк!", – порекомендував Євгеній Синельников глядачам.

Мандрівник також зізнався, що такого захвату від закладу він не очікував.

"Коротше, друзі, жирнющий лайк!", – підсумував ведучий екскурсію по музею. 

Довідка: Всесвітньо відома компанія Мішлен, яка спеціалізується на випуску шин, створила гід-довідник з ресторанами. Одна зірка означала, що ресторан є хорошим у своїх категорії, дві – тут чудова кухня, заради якої варто зробити невелику петлю, а три – сюди варто організувати окрему подорож і самостійно оцінити неперевершену роботу кухаря.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 230-кілограмовий далекобійник з Волині хоче схуднути у новому телешоу

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 серпня 2023
05 травня 2022
23 лютого 2022
19:30
05 грудня 2021
27 жовтня 2021
19 жовтня 2021
24 серпня 2021
22 січня 2021
23 серпня 2020