Поділитись:

"25 лампочок на одному стовпі і півпарку темного лісу", - ведучий "Вдома краще" розчарувався в луцькому парку

Четвер, 13 грудня 2018, 04:30
«25 лампочок на одному стовпі і півпарку темного лісу», - ведучий «Вдома краще» розчарувався в луцькому парку

Луцький парк імені Лесі Українки розчарував ведучого тревел-шоу "Вдома краще!" Євгенія Синельникова. Мандрівник був неприємно здивований нерівномірним та недостатнім освітленням Центрального парку міста.

За словами ведучого, варто лише трошки звернути вбік з доріжки, і красивий, доглянутий та підсвічений парк перетворюється на все ж красивий, але темний... ліс. 

Славнозвісна доріжка з парасольками ведучого, на жаль, також не вразила.

"Чесно, я не знаю, що сказати. Тобто, з одного боку прикольно: світяться лампочки, алеї. Красиво. А з іншої сторони... А де парк, лампочки? Парк якось загубився. Бачиш, стовп горить? На ньому, умовно кажучи, 25 лампочок, всі в одному місці. Чому б їх не розкидати по всій території?", – дивується Синельников.

Перехожі, що гуляли по алеї та стали очевидцями зйомки програми, спробували захистити честь місцевої визначної пам'ятки.

"Все з часом, через рік або через два тут буде все добре. Ви парк цей бачили 2 роки назад? А три? Ну от, а ми бачили!"

Після цього режисер та співавтор шоу "Орел і Решка" забрав свої слова назад, проте висловив сподівання, що через рік стан освітлення парку і справді покращиться.

Мандрівник пообіцяв знову повернутися до Луцька через згаданий проміжок часу і, за традицією, кинув монетку.

"Я скажу так: Україна гідна більшого. Нам потрібно припинити говорити "нуу, зате робиться". Блін, ми варті більшого!", – підкреслив наостанок ведучий. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що врятує Театральну площу від темряви

Надрукувати
мітки:
коментарів